Skip to content

Vi udvider både i Aarhus og København

Vi opruster endnu engang på medarbejderfronten – denne gang med 4 nye medarbejdere, som tilføjer ekstra kompetencer inden for bl.a. projektledelse, forretningsudvikling og GDPR.

Troels Astrup

Først skal vi hilse på Troels Astrup, som er ansat som Business Director i Aarhus. Troels kommer senest fra en stilling hos SCALES Group, hvor han har arbejdet med strategi- og forretningsudvikling. Troels har igennem de seneste 20 år arbejdet med it-projekter i både den private og offentlige sektor.

Hos Devoteam bliver Troels en del af teamet i Aarhus, hvor han som Business Director skal være med til at udvikle vores jyske forretning.

Troels er uddannet Cand. scient. adm. i organisationsudvikling fra Aalborg Universitet.

Lotte Astrup

Derudover har vi ansat Lotte, som er ny Delivery Principal. Lotte kommer senest fra en stilling som Senior Manager hos BASE life science, og har stor erfaring inden for tværorganisatoriske projekter og forandringer, hvor hun har hjulpet kunder med alt lige fra strategiformulering til succesfuld implementering.

I sin nye stilling hos Devoteam skal Lotte indgå i teamet Program, Project & Change, hvor hun skal rådgive kunder inden for forretningsudvikling, forandringsledelse og strategieksekvering.

Lotte er uddannet Eksport Ingeniør og har en Leadership uddannelse fra Mercuri International, samt flere certificeringer inden for projekt, program og Change Management. 

 

 

Allan Pletner

Vi har tilmed ansat Allan, som også er ny Delivery Principal. Allan har været selvstændig erhvervsdrivende i 18 år, og har senest været Security-/Project Manager hos Nordea. Herudover har Allan også løst opgaver for bl.a. NNIT, BRF Kredit, Banedanmark samt Maersk Line IT, hvor han har arbejdet med implementering af forretningsprocesser og teknisk implementering af it-sikkerhedsløsninger.

I sin nye stilling hos Devoteam bliver Allan en del af Risk & Security teamet, hvor han bl.a. skal arbejde med implementering og automatisering af GDPR compliance og ISO 27001.

Rune Kock Lind

Sidst, men ikke mindst, er vi også glade for at kunne byde velkommen til Rune, som er vores nye studentermedhjælper. Rune har tidligere været IT Trainee hos Sweco Danmark, og er p.t i færd med at afslutte sin bachelor i Erhvervsøkonomi og It. Rune fortsætter efter sommerferien på Cand.merc.it på Copenhagen Business School.

 

Velkommen til jer alle!