Skip to content

Velkommen 2019 og hele seks nye kollegaer

Vi skyder året igang med nye spændende kollegaer, som står klar til at bistå vores kunder inden for bl.a. projektledelse, it-strategi, Robotic Process Automation, ServiceNow og Customer Services. Mød dem her.

Mikkel Kristiansen

Hils på Mikkel, vores nye Team Lead for RPA-teamet. Mikkel har senest været ansat hos Nordea, hvor han som Head of Robotics Services var i spidsen for etableringen af Nordeas RPA-afdeling. I sin nye stilling hos os skal Mikkel styrke og videreudvikle Devoteams ydelser inden for Robotic Process Automation. Mikkel har mange års erfaring inden for digitalisering og teknologiledelse og har en Master i Projektledelse og Procesforbedring fra Roskilde Universitet.

 

Magnus Schlamovitz

Vi udvider også vores ServiceNow-team i København med Magnus, som er ny Consultant. Magnus kommer til Devoteam efter sin seneste ansættelse som Support & Implementation Consultant hos Monsenso, hvor han bl.a. har beskæftiget sig med løsningskonfiguration. Magnus har en bachelor i Global Business Engineering fra Danmarks Tekniske Universitet.

Emilie Husted

Vi er også glade for at annoncere ansættelsen af Emilie, som tiltræder som ny Consultant i ServiceNow-teamet i Aarhus. Emilie kommer senest fra en stilling som marketing- og kommunikationsassistent hos Teknologisk Institut og er nyuddannet Kandidat i IT, Communication & Organisation fra Aarhus Universitet.

Pierre le Claire

Mød også Pierre, som er vores nye Customer Services Manager og skal drive Devoteams Customer Service.

Pierre har senest været ansat hos Atea Danmark, hvor han var Senior Service Delivery Manager. Pierre har mange års erfaring inden for IT Management, og er bl.a. certificeret inden for ITIL®, Management og Microsoft.

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited

Michael Vaa

Det er stor fornøjelse at en stærk profil vender tilbage til Devoteam – Michael Vaa er tilbage efter en afstikker som Manager hos KPMG. Michael er ansat som Project Director og bliver en del af teamet IT Operations, Infrastructure & Sourcing, hvorfra han bl.a. skal rådgive kunder inden for it-strategi og implementering. Michael har mere end 20 års erhvervserfaring inden for it og telekommunikation og har en ph.d. i Electronic Engineering fra DTU.

Brian Nyborg Halager 

Sidst, men ikke mindst, byder vi velkommen til Brian, der er ansat som Delivery Principal.  Brian bliver en del af Risk & Security teamet i Aarhus, hvor han skal beskæftige sig med rådgivning inden for informationsikkerhed, GDPR og beredskabsplanlægning. Brian kommer senest fra en stilling som Chief Informations Security Officer(CISO) og Head of Information Security Department hos Region Syddanmark. Brian har en baggrund i Dansk Politi, hvor han særligt har beskæftiget sig med efterforskning. Endvidere har han blandt andet i en årrække fungeret som Senior Sikkerhedsrådgiver i Energisektoren inden for sikkerhedsområdet. 

 

Vi glæder os meget til samarbejdet. Hjertelig velkommen alle sammen!