Skip to content

Mød vores seks nye kollegaer i april

Det er en stor fornøjelse at byde velkommen til seks nye dygtige Devoteam’ere, der bringer stærke kompetencer inden for blandt andet cybersikkerhed, ServiceNow, digital transformation, cloud og meget mere. Du kan lære dem lidt bedre at kende her.

Claus Thorsager

Vi har budt velkommen til Claus Thorsager, der er startet som Commercial Director Public. Han kommer senest fra en stilling som Sales Director hos ServiceNow, hvor han var ansvarlig for salg til den offentlige sektor i Danmark. Han har mere end 20 års erfaring med Enterprise Service Management, og i sin nye rolle hos Devoteam bliver han en del af N Platform, hvor han skal arbejde med salg til den offentlige sektor, herunder hjælpe kunder med at få succes med digitale transformationsprojekter.

Claus Thorsager, Commercial Director Public, N Platform

Jesper Hendriksen

Vi har også ansat Jesper Hendriksen, der er startet i stillingen som Managing Director. Senest har Jesper været i en stilling som Business Development Manager hos Trifork og har en lang historie inden for salg og ledelse i konsulent- og teknologivirksomheder. Hos Devoteam bliver han en del af Cyber Trust og skal arbejde med salg, ledelse og forretningsudvikling, herunder hjælpe kunder med at sikre deres digitale platforme og organisationer mod de sikkerhedstrusler, som forekommer både eksternt og internt. Jesper er uddannet Cand. Merc. i strategi og ledelse.

Jesper Hendriksen, Managing Director, Cyber Trust

Lotte Astrup

Derudover er Lotte Astrup startet i en stilling hos os som Business Consultant. Hun kommer senest fra en stilling som Management Consultant hos Peak Consulting, hvor hun arbejdede med forretningstransformation, organisatorisk implementering og ESG. Hun har meget erfaring med strategiske transformationer som både leder i det private erhvervsliv og som konsulent. Hos Devoteam bliver hun en del af N Platform, hvor hun skal arbejde med forretningsprocesser, tværfunktionelle projekter, organisatorisk implementering og ESG. Lotte er uddannet ingeniør og har en ledelsesuddannelse fra Mercuri International.

Lotte Astrup, Business Consultant, N Platform

Hermann Ólafsson

Vi har også budt velkommen til Hermann Ólafsson som DevOps Engineer. Hermann kommer til os fra en stilling som Platform Engineer hos Corti, hvor han var ansvarlig for cloud-infrastruktur og interne platforme. Derudover har han stor erfaring med Azure Cloud, Kubernetes og DevOps. I sin nye rolle hos os bliver han en del af Cloud-teamet, hvor han skal arbejde med app modernisering, herunder hjælpe kunder med at få succes med digitale transformationsprojekter. Hermann er uddannet datalog ved Reykjavík Universitet.

Hermann Ólafsson, DevOps Engineer, Cloud

Rasmus Tolstrup

Rasmus Tolstrup er startet som Lead Management Consultant. Han kommer fra en stilling som Healthcare Innovation and Corporate Development Manager i virksomheden IQVIA. Her var han ansvarlig for en række kundeprojekter inden for sundhedsinnovation samt Mergers & Acquisitions i Norden. Rasmus har erfaring med kommercielle partnerskaber samt konsulentydelser inden for strategi, teknologi og sundhedsdata. Hos Devoteam bliver han en del af Digital Impulse, hvor han skal arbejde med kommercielle dagsordener og kundeprojekter særligt i sundhedsområdet. Rasmus har en ph.d. i epidemiologi, folkesundhed og sundhedsteknologi ved Københavns Universitet.

Rasmus Tolstrup, Lead Consultant, Digital Impulse

Thomas Holsko

Sidst men bestemt ikke mindst har vi budt velkommen til Thomas Holsko. Han er startet hos Devoteam som Lead Consultant og kommer senest fra en stilling som seniorkonsulent og IT- arkitekt hos Metier Westergaard. Her var han ansvarlig for understøttelse af projektporteføljestyring med IT-løsninger. Thomas har særligt erfaring med projektporteføljestyring inden for store danske og udenlandske organisationer. I sin nye rolle hos Devoteam bliver han en del af N Platform, som beskæftiger sig med ServiceNow, hvor han skal hjælpe kunder med at få succes med digitale transformationsprojekter. Thomas er uddannet Civilingeniør ved DTU.

Thomas Holsko, Lead Consultant, N Platform

Velkommen til jer alle!

Vil du med på holdet?

Bliv en del af Devoteam – og en del af Danmarks bedste arbejdspladser®. Vi har flere spændende stillinger, så send os din ansøgning med det samme!