Skip to content

Mød vores 15 nye kollegaer i januar

Vi starter 2024 ud med at byde 15 nye kollegaer velkommen i Devoteam. De bringer stærk ekspertise inden for bl.a. digital transformation, ServiceNow, data og mange andre spændende områder.

Du kan lære mere om dem og hilse på dem her.

Cathrine Sihm

Cathrine Sihm er startet som Consultant og bliver del af vores team, der arbejder med ServiceNow. Hun kommer senest fra en stilling som forretningsspecialist hos ATP, hvor hun var ansvarlig for processer, integrationer og udvikling. Hun har erfaring med kundedrift og nye digitale indsatser, og hos Devoteam skal hun arbejde med ServiceNow, herunder hjælpe kunder med at få succes med digitale transformationsprojekter. Cathrine er uddannet cand.it ved Aalborg Universitet.

Cathrine Sihm,
Consultant, N Platform

Hans Jensen

Dernæst har vi ansat Hans Jensen som Senior Consultant, som også bliver en del af vores ServiceNow-team. Han har solid erfaring med Scrum og udvikling, og kommet senest fra en stilling som konsulent hos Aarhus Kommune, hvor han var ansvarlig for agilt setup i et ServiceNow-team. Hans er uddannet cand.scient ved Aarhus Universitet.

Hans Jensen,
Consultant, N Platform

Anne-Sophie Soursou

Vi har også budt velkommen til Anne-Sophie Soursou i en stilling som Consultant. Hun kommer senest fra en stilling som juniorkonsulent hos KPMG, hvor hun var ansvarlig for intern ServiceNow-implementering. Hun har erfaring med ServiceNow og IT-processer, og skal hos Devoteam arbejde med ServiceNow, herunder hjælpe kunder med at få succes med digitale transformationsprojekter. Anne-Sophie er ved at uddanne sig til cand.merc.(it.) ved Copenhagen Business School.

Anne-Sophie Soursou,
Consultant, N Platform

Peter Pastuchow

Peter Pastuchow er startet som Senior Consultant, og kommer senest fra en stilling som Business Analyst hos DFDS A/S. Her var ansvarlig for Supply Chain Transparency, og han bringer stor erfaring med agile project management og datavisualisering med sig. I sin nye rolle hos Devoteam bliver han en del af vores data-team, hvor han skal arbejde med bl.a. datavisualisering. Peter er uddannet cand.merc. ved Copenhagen Business School.

Peter Pastuchow,
Senior Consultant, Data Driven

Jens Lantz

Jens Lantz er startet som Consultant. Han kommer senest fra en stilling som Solution Consultant hos Tietoevry, hvor han var ansvarlig for at udvikle dataplatforme til analyseformål. Han har omgående erfaring med Power BI og Azure Data Factory. Hos Devoteam bliver han en del af vores data-team, hvor han skal udvikle skræddersyede datadrevne løsninger for vores kunder, der øger den analytiske kapacitet. Jens er uddannet i Computer Information Systems fra Lund University.

Jens Lantz,
Consultant, Data Driven

Emil Askløf

Derudover er Emil Tilgren Askløf begyndt som Consultant. Han kommer senest fra en stilling som Student Assistant hos Carlsberg, hvor han var ansvarlig for opdatering og vedligeholdelse af indhold på Carlsbook, et digitalt salgsværktøj med salgsdata og produktpræsentationer. Han har indgående erfaring med datavedligeholdelse, dataanalyse og kundepleje. Emil bliver en del af ServiceNow-teamet, hvor han skal arbejde med digitalisering, herunder hjælpe kunder med at få succes med digitale transformationsprojekter. Emil er uddannet Cand.it (Digital Innovation & Management) ved IT Universitetet i København.

Emil Askløf,
Consultant, N Platform

Philip Balachandran

Som en yderligere tilføjelse til ServiceNow-teamet, har vi ansat Philip Balachandran, der er startet som Consultant. Han kommer senest fra en stilling som Digital Operations Manager hos Nofipa ApS, hvor han var ansvarlig for optimering af digitale processer og brugeroplevelser. Philip har stor erfaring med projektledelse, dataanalyse, teknologi-integration og change management. I sin nye rolle hos Devoteam skal han arbejde med ServiceNow. Philip er uddannet International Business & Communication ved Aalborg Universitet.

Philip Balachandran,
Consultant, N Platform

Sofie Lysø

Vi er også glade for at byde Sofie Lysø velkommen, som har tiltrådt en stilling som Student Assistant. Hun kommer senest fra en stilling som Marketing Manager hos det norske ejendomsudviklingsselskab Ambera. Her havde hun ansvaret for at skabe brugeroplevelser på tværs af digitale platforme og systemer bl.a. gennem webpage management, marketing automation og digitalt design. Hos Devoteam bliver hun en del af Digital Impulse, der er vores Business Consulting-team. Her skal hun arbejde med digital design og UX. Sofie er uddannet inden for Marketing og Projektledelse fra BI Norwegian Business School i Oslo og er nu studerende ved kandidatuddannelsen i Digital Design og Interaktive Teknologier ved IT Universitetet i København.

Sofie Lysø,
Student Assistant, Digital Impulse

Lasse Hjorth

Lasse Hjorth har tiltrådt en stilling som Lead Consultant. Han kommer senest fra en stilling som Head of Cloud Operations hos Encodify A/S, hvor han var ansvarlig for design og drift af cloud-infrastruktur til Encodifys SaaS platform. Han har mange års erfaring med drift og infrastruktur. I sin nye rolle hos Devoteam bliver han en del af cloud-teamet, hvor han primært skal arbejde med Google Cloud-infrastruktur.

Lasse Hjorth,
Lead Consultant, Cloud

Jacob Langvad Nilsson

Derudover er Jacob Langvad Nilsson startet som Lead Consultant. Han kommer senest fra en stilling som Senior Project Manager hos Merkle, hvor han var ansvarlig for ledelse af globale IT-transformationsprojekter. Han har omfattende erfaring med digital strategi og udvikling af digitale platforme med et særligt fokus på agil projektledelse, CX/UX-design, design thinking og strategic foresight. I sin nye rolle hos Devoteam bliver han en del af Digital Impulse, hvor han skal arbejde med agil program- og projektledelse. Jacob Langvad Nilsson er uddannet MSc i IT Leadership and Management ved IT-Universitetet i København og MA i Digital Management ved Hyper Island.

Jacob Langvad Nilsson, Lead Consultant, Digital Impulse

Joachim Hiort

Joachim har tiltrådt en stilling som Senior Consultant. Han kommer senest fra en stilling som Business Consultant hos Cepheo, hvor han var ansvarlig for at skabe udvikling for kunder i deres Microsoft-miljøer. Han har omgående erfaring med Power Platformen, herunder Power Apps og Power Automate. Han bliver en del af Digital Impulse, hvor han skal arbejde med at udforme og levere løsninger til vores kunder. Joachim er uddannet Datamatiker og Webudvikler ved Erhvervsakademi Aarhus.

Joachim Hiort, Senior Consultant, Digital Impulse

Oliver Jakobsen

I Digital Impulse har vi også budt velkommen til Oliver, som har tiltrådt en stilling som ERP Advisor. Han kommer fra en stilling som digitaliseringskonsulent hos PwC, hvor han var ansvarlig for at vejlede virksomheder i deres digitale transformationsprocesser. Han har betydelig erfaring med strategisk rådgivning og implementering af digitale løsninger. I sin nye rolle hos Devoteam skal han arbejde med at rådgive og håndtere implementering af ERP-systemer, og han vil assistere kunder med at opnå succes i deres digitale transformationsprojekter. Oliver har en cand.merc.int.-uddannelse fra Copenhagen Business School.

Oliver Jakobsen, Consultant, Digital Impulse

René Larsen

René Larsen har tiltrådt en stilling som Sales Manager, og kommer senest fra en stilling som Engagement Partner hos Kyndryl. Han har indgående erfaring med det internationale ”managed services”-marked samt mange års ledelseserfaring i en række roller i SW-industrien for IBM. Hos Devoteam bliver han en del af cloud-teamet, hvor han skal være med til at vækste Devoteam Cloud.

René Larsen, Sales Manager, Cloud

Thomas Thomsen

Thomas Thomsen har tiltrådt en stilling som Lead Consultant. Han kommer senest fra en stilling som Senior Solution Architect hos The Cloud People, hvor han var ansvarlig for implementering af ServiceNow-løsninger. Han har indgående erfaring med ITSM og GRC. I sin nye rolle hos Devoteam bliver han en del af N Platform, hvor han skal arbejde med ServiceNow. Thomas er uddannet civiløkonom ved Syddansk Universitet.

Thomas Thomsen, Lead Consultant, N Platform

Rasmus Rottwitt

Rasmus Boldvig Rottwitt er startet som Consultant. Han har senest været studerende, efter at have arbejdet i 3 år hos Inviso (nuværende “Devoteam Data Driven”) i 2018-2022. Han har derfor stor erfaring med dele af huset fra tidligere. I sin nye rolle hos Devoteam bliver han en del af data-teamet, hvor han skal arbejde med data i alle sine former, herunder hjælpe kunder med at få succes med digitale transformationsprojekter. Rasmus er uddannet bachelor i datalogi ved Københavns Universitet, overbygget med en ingeniørgrad i datastrukturering og optimering fra DTU.

Billede er på vej.

Rasmus Rottwitt, Consultant, Data Driven

Velkommen til jer alle!

Vil du med på holdet?

Bliv en del af Devoteam – og en del af Danmarks bedste arbejdspladser®. Vi har flere spændende stillinger og er altid på udkig efter nye, engagerede kollegaer, så skynd dig ind og send os din ansøgning!