Skip to content

Devoteam | Globicon inviterer til Netværksforum 2017 den 30. marts

Bliv opdateret på de nyeste trends inden for Service Management

Velkommen til en hel dag i Service Managements tegn. Vi har sammensat en spændende dag, hvor vi vil fokusere på vidensdeling og netværk. Hvilke trends ser vi? Hvordan kommer man i gang med Service Management uden for it?

Vi har inviteret nogle spændende cases ind til at dele ud af deres viden, leverandørerne kommer og så skal vi selvfølgelig have nogle hyggelige timer. Du kan bl.a. høre mere om Bo Pyskows indlæg her.

Christian Nissen fra Bluehat vil desuden fortælle om sine erfaringer med IT Service Management i forretningen, samt hvilke styrker og svagheder, der har været i arbejdet – se mere her.

Vi inviterer til break-out sessions med Hewlett Packard Enterprise, ServiceNow og Cherwell, og senere på dagen faciliterer vi erfaringsudveksling gennem fire round tables.

Vi har i år valgt Kokkedal Slot som ramme for arrangementet, og vi håber I kan lide det! Vi starter på slottet torsdag den 30. marts med morgenmad kl. 8:00 og afslutter med middag og underholdning kl. 19:00. Du kan downloade den detaljerede agenda til højre her på siden.

Deltagelse koster 995,- eks. moms. Vil du overnatte på Kokkedal Slot, skal du selv stå for bookning af værelse.

 

Vi glæder os meget til at se jer til en dag fyldt med Service Management i lækre omgivelser!