Skip to content

Vi byder velkommen til intet mindre end 11 nye kollegaer

Hos Devoteam bugner det i denne tid med nye ansigter. Vi glæder os til at lære vores dygtige nye kollegaer at kende.

Devoteam | Globicon ansætter

Goran Tomic

Først skal vi hilse på Goran Tomic, som er ansat som Senior Consultant. Goran kommer senest fra en stilling hos AM Partner, hvor han har arbejdet som senior softwareingeniør og konsulent, primært med HPE produkter. I sin nye stilling bliver Goran en del af ServiceNow teamet, hvor han skal arbejde med integrationer og automatisering.

Goran er uddannet kandidat i datalogi fra Københavns Universitet.

 

Eleonora Kulberkyte

I Devoteam | Globicon har vi også ansat Eleonora som ny Consultant i vores ServiceNow team. Eleonora kommer senest fra en stilling som Application Manager hos Ørsted, hvor hun bl.a. har haft ansvaret for Ørsteds HP Service Manager (Micro Focus).

Eleonora er uddannet M.Sc i Bioinformatik fra Danmarks Tekniske Universitet.

 

Michael Graf Walbum

Vores ServiceNow team får også fint selskab af Michael, som er ny Senior Consultant. Michael kommer senest fra en stilling som Service Management konsulent hos TOPdesk Danmark, hvor han bl.a. har arbejdet med systemimplementering og projektledelse.

Michael har en Master i Projektledelse og Procesforbedring fra Roskilde Universitet, og en HD(ØP) i økonomistyring og procesledelse.

 

 

Gyde Gydesen

Derudover har vi også fornøjelsen af at forny vores RPA-team med Gyde, som er ny Senior Consultant. Han kommer senest fra en stilling hos DTU, hvor han som funktionel konsulent har arbejdet med ITSM, heriblandt Jira, Sharepoint, procesoptimering og automatisering.

Gyde har en Bachelor i HA. DAT fra Copenhagen Business School.

 

Jonas Widding Johannsen

RPA-teamet udvides også med Jonas,  som er ny Senior Consultant. Jonas har senest været ansat hos Digital Workforce Services, hvor han var med til at kickstarte virksomhedens RPA service og var ansvarlig for både udvikling, konfigurering, procesoptimering samt facilitering af workshops.

Jonas er uddannet kandidat inden for Digital Design & Communication fra IT-Universitetet i København.

Devoteam Consulting ansætter 

Kian Abolfazlian

Vi udvider endnu engang vores forretningsområde Devoteam Discovery, med ansættelsen af vores nye Delivery Principal, Kian Abolfazlian. Kian kommer senest fra en stilling som Manager hos Deloitte, og har med sin lange konsulentkarriere stor erfaring inden for transformation, forretningsudvikling og data. Her hos os kommer Kian til at rådgive kunder inden for Data Science og Big Data.

Kian er både uddannet cand.scient i datalogi, og cand.scient i matematik fra Aarhus Universitet.

 

 

Jesper Tellerup 

I Aarhus har vi fornøjelsen af at forøge vores ERP team med Jesper Tellerup. Jesper kommer senest fra en stilling som serviceagent hos Nordea, og skal i sin nye stilling rådgive vores kunder inden for ERP-projekter.

Jesper er nyuddannet Cand.Merc.Sol i Strategy, Organization and Leadership fra Aarhus BSS.

 

Klaus Mygind

Vi udvider også vores IT Operation, Infrastructure & Sourcing team med Klaus som bl.a. skal indgå i projekter vedr. sourcing, it-udbud og implementering. Klaus kommer senest fra en stilling som Senior Solution Architect hos NNIT og har mere end 15 års erfaring inden for design, implementering og drift af it-løsninger, samt en bred viden inden for teknisk infrastruktur og systemadministration.

Klaus er uddannet M.Sc, Industrial Management fra Aalborg Universitet og har en HD i Organisation & Ledelse fra Copenhagen Business School. 

I vores Dreamteam har vi ansat tre nye studentermedhjælpere

Morten Ejstrup Frederiksen

Mød Morten som er ny studentermedhjælper. Morten har en bachelor i Communication & Business Studies fra Roskilde Universitet, og er lige nu igang med sidste år af sin kandidat Digital Innovation & Management på IT-Universitet.

Cecilie Callesen

Derudover har vi også ansat Cecilie, som sideløbende med studiejobbet hos Devoteam læser til kandidat i Digital Information & Management på IT-Universitetet. Cecilie har en bachelor i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet og har tidligere været intern konsulent og projektleder hos Capax Recruiment, hvor hun bl.a. arbejdede med digitalisering og automatisering.

 

 

Anders Wiese Christensen

Sidst men ikke mindst, er vi også glade for at kunne byde velkommen til Anders. Anders har de seneste 4 år været aktiv som iværksætter i Aarhus, hvor hans seneste projekt er et deleøkonomisk og miljøvenligt koncept, der hedder DELEBOKS. Anders har en bachelor i Idræt, og starter i september på sin kandidat i It-design på Aalborg Universitet.

 

Du kan læse mere om vores forretningsenheder herunder:

Hjertelig velkommen til jer alle sammen!